OSK obavio prozivku, momčad gotovo nepromijenjena

Autor/ica
Objavljeno: 22 siječnja, 2017
OSK prozivka

Prozivku pred novu sezonu imali su i nogometaši otočkog OSK-a kojih se prvog dana skupilo 25, bez velikih promjena u odnosu na ono što smo gledali u jesenskom dijelu sezone…

OSK je za sada jedino napustio Lipotić, a jedno je i novo ime, ono 19-godišnjeg Ivana Zebića koji stiže iz redova Glavica. Ono što je prepoznatljivost otočkog trećeligaša jesu domaće snage, a bit će tako i ubuduće jer momčadi su priključeni i mladi igrači kadetskog uzrasta pa barem za budućnost kluba brige nema. Tek je Duje Banić od svih pozvanih bio odsutan, no bilo je to opravdano zbog posla.

Kako je na prozivci kazao trener Petar Bašić, OSK-a čeka sedam pripremnih utakmica ( Kamen, Šibenik, Kamešnica, Uskok, Primorc (B), Jadran (T) i Dugopolje), kao i Kup obveze. Samim time bit će i više nego dovoljno prilika za sve igrače da se dokažu treneru i time zasluže povjerenje u proljetnom dijelu prvenstva koje će biti sve samo ne lako.

OSK je odradio odličnu jesen, u jednom trenutku je zasjeo i na čelo ljestvice, što je posebno impresivno kada se u obzir uzme da je gotovo 90 posto momčadi domaći kadar. Nakon 17 kola OSK se smjestio na osmu poziciju, s lijepom bodovnom zalihom, ali nikako ne i dovoljnom za lagodan put kroz trećeligaške proljetne obveze.

Otočka momčad u prva će tri kola dva puta biti domaćin, dubrovačkom GOŠK-u i Jadranu iz Ploča, dok će između tih utakmica gostovati u Zadru. Bude li momčad Petra Bašića uspješna na domaćem terenu u tom periodu, odnosno dođe li do šest bodova, bit će to velik korak prema opstanku, možda i ključan bez obzira na velik broj bodova koji je do kraja u igri.

Popis igrača prisutnih na prozivci: Banić-Škojo Ante, Banić-Škojo Stipe, Bašić Ivica, Bašić Marko, Bašić Nikola, Bašić-Šiško Petar, Bilandžić Ante, Grgat Filip, Grgat Zvonimir, Jelić Dražen, Karamarko Marin, Katić Ivan, Mačina Frano, Milanović-Trapo Luka, Munivrana Bruno, Norac-Kevo Ivan, Norac-Kevo Toni, Plavša Dominik, Poljak Bože, Ramljak Goran, Samardžić Alen, Samardžić Tomislav, Tadić Marko, Vuleta Bože, Zebić Ivan.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh