BANNER FERATA

Osnovana Udruga turističkih vodiča grada Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 20 svibnja, 2014
sinj1

Prije dva dana u Sinju je osnovana Udruga turističkih vodiča grada Sinja ‘Osinium’. Za predsjednicu je izabrana Jelena Banović, dok će dužnost tajnika obnašati Nenad Pavić.

Ideja o osnivanju udruge pojavila se na sastanku koji je upriličila direktorica Turističke zajednice grada Sinja Jelena Bilić, povodom dogovora oko međunarodnog dana vodiča. Vodiči koji su bili prisutni na sastanku odmah su se složili oko inicijative za osnivanje Udruge i krajem veljače pokrenut je postupak osnivanja udruge koja je službeno registrirana 19. ožujka.

‘Udruga će djelovati na promociji turizma Sinja i cijele Dalmatinske zagore i pružati usluge vođenja na području cijele Splitsko-dalmatinske županije. Za sad imamo 6 članova, licenciranih vodiča, a od stranih jezika pokrivamo engleski, njemački i francuski, a u planu su nam još talijanski i ruski. Ovim putem pozivamo i sve buduće turističke vodiče da se učlane u našu udrugu i pomognu nam u radu svojim prijedlozima i sugestijama’, istaknula je predsjednica Jelena Banović te napomenula kako su u izradi web stranice Udruge, a do tada se za najvažnije informacije i kontakte zainteresirani mogu obratiti na mail udruge sinj.guides@gmail.com te preko Facebook profila.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh