TOMMY mel

Otkrijte ’99 Shades of House’, novi YouTube kanal koji na jedinstven način spaja glazbu i prirodu!

Autor/ica
Objavljeno: 11 svibnja, 2024
za feratu

Zamislite spoj uzbudljivih ritmova s najimpresivnijim prirodnim ljepotama! To je upravo ono što donosi novi YouTube kanal ’99 Shades of House’.

Ovaj kanal predstavlja inovativni koncept koji ljubiteljima glazbe i prirode nudi jedinstveno iskustvo. Kroz sadržaj imate priliku istražiti razne lokacije diljem zemlje, od spektakularnih izvora, vidikovaca, plaža do mirnih obala rijeka i netaknutih jezera. Na svakoj od tih lokacija, tim ’99 Shades of House’ stvara DJ mikseve koji odražavaju atmosferu i duh tog mjesta, stvarajući tako jedinstvenu glazbenu avanturu.

‘Različiti smjerovi house glazbe, od Deep Housea do Tech Housea, od Soulful Funky Groova do energičnih underground ritmova, sve će to biti predstavljeno kroz zanimljive videozapise kako bi svatko pronašao nešto za sebe.

S vizijom i vještinama koje posjedujemo, želimo prikazati svu ljepotu naše domovine, iznutra i izvana, a sve to popraćeno onim što najviše volimo: glazbom! Sve je krenulo kao ideja prije točno godinu dana. Zatim je uslijedila nabava opreme za snimanje, traženje lokacija, snimanje, borba s vremenskim neprilikama, puno trial/error trenutaka, neuspjelih pokušaja, pa onda montiranje i sastavljanje svih materijala. Sve to bio je proces od oko godinu dana. Do sada smo sakupili oko 15-ak videa od otprilike sat vremena, i napokon smo rekli: Idemo pokušati!”, kazala je Leonarda.

za feratu

‘Planiramo uključiti različite podžanrove house glazbe. Oko toga se stvorila cijela priča o ’99 Nijansi Housea’. Ne vidimo se u nekim okvirima i želimo prikazati svu moć i ljepotu svakog glazbenog smjera. Bit će to glazbena avantura koja će istražiti različite ritmove i izmamiti različite emocije. Na popisu već imamo mnogo uzbudljivih lokacija koje želimo posjetiti – nacionalne parkove, povijesne gradove, znamenitosti i još mnogo toga. No, ne želim odati previše; želimo iznenaditi naše gledatelje, kao što se i mi iz dana u dan iznenadimo kada vidimo s kakvim smo prirodnim ljepotama okruženi.

Prvi video izlazi danas u 19:00 sati. Lokacija je već poznati ‘Križ’ u Glavicama. Svi koji nas žele podržati mogu se pretplatiti na naš YouTube kanal “@99shadesofhouse” te na naše društvene profile na TikToku, Instagramu, Spotifyju, Mixcloudu itd.

Veselimo se što ćemo zajedno istraživati svu ljepotu prirode naših krajeva. Pridružite nam se na ovoj za nas iznimno posebnoj avanturi dok dokazujemo da u svijetu house glazbe doista postoji ’99 Shades of House’, poručio je Filip.

Prvi video možete pogledati već sada: VIDEO PREMIERE

ferata@ferata.hr
0997370409