banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Otvaranje radova u ‘PZ Čaporice – Centar agropoduzetništva 3lj’ i predstavljanje AGRO ARCE

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujka, 2015
gospodarska_zona_caporice

Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja i gradonačelnik Trilja Ivan šipić danas u 13,30 sati u Radnoj zoni Čaporice u Trilju otvorit će radove na izgradnji osnovne komunalne infrastrukture po projektu ‘Proizvodna zona Čaporice – Centar agropoduzetništva 3 Lj’, koji se sufinacira iz bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Nakon otvaranja radova, u 14 sati u prostorijama Gradske vijećnice na konferenciji za medije bit će predstavljen projekt AGRO ARCE, međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji je prvi puta održava u gradu Trilju od 8. do 10. svibnja ove godine. Na press konferenciji će biti i potpisani Ugovori o partnerstvu s gradonačelnicima gradova i općina iz Hrvatske i BiH koji će se uključiti u projekt.

Župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja i gradonačelnik Grada Trilja Ivan Šipić na konferenciji će se osvrnuti na početak radova u zoni Čaporice i projektu Centra ‘Proizvodna zona Čaporice – Centar agropoduzetništva 3lj’ vrijednog gotovo 17 milijuna kuna uz koji je usko vezan i projekt AGRO ARCE u Trilju.

Projekt izgradnje Centra ‘Proizvodna zona Čaporice – Centar agropoduzetništva 3lj’ i međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji gospodarski su izuzetno važni projekti za grad Trilj i čitav Cetinski kraj koji za cilj imaju oživjeti gospodarstvo na ovim područjima.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh