extrametal

Padobranska Bara pripala Goranu Ratkajecu

Autor/ica
Objavljeno: 9 kolovoza, 2014

Padobranci bara

Slavljem Gorana Ratkajeca (AK Cumulus) jučer je na sinjskom sportskom aerodromu počeo trodnevni Alkarski padobranski kup, a već danas čekaju nas nove padobranske majstorije, kada će se padobranci boriti za slavlje na padobranskoj Čoji.

Pobjednik u petak nije imao niti malo lagan zadatak, s obzirom na to da su čak četvorica padobranaca u sve tri “trke” imali po tri sride pa su konačan poredak odlučivali doslovno centimetri.

Već po prvim skokovima vidjelo se da će natjecanje biti zanimljivo jer su sedmorica padobranaca pogodila u sridu, od kojih čak pet članova AK Sinj. I u nastavku natjecanja padobranci su pokazali zavidnu razinu spremnosti, pa samim time uzbuđenja nije manjkalo.

Nakon posljednjeg skoka četiri padobranca imali su sva tri pogotka u sridu te je sudačka organizacija morala pristupiti brojanju centimetara.

Iako su članovi AK Sinj, Mario Grčić i Matko Vuković, imali sva tri pogotka u sridu, kao i Željko Žrvnar iz AK Cumulus, pobjedu je na kraju odnio iskusni hrvatski reprezentativac svjetskog glasa – Goran Ratkajec iz AK Cumulus.

S obzirom na razvoj događanja na padobranskoj Bari, možemo pretpostaviti da će nebeska borba doživjeti vrhunac kroz sljedeća dva dana.

Za sve one koji žele prisustvovati ovom vrlo atraktivnom sportskom događaju, treba naglasiti kako natjecanja počinju u 10 ujutro, dakle sva tri dana.

Padobranci bara 2

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh