extrametal

Pekara Šaribok pobjednik turnira ‘Sinjski maligani 2013.’

Autor/ica
Objavljeno: 28 srpnja, 2013
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Pjerinko Dinarina Šimić

Ekipa Pekara Šaribok – Trilj pobjednik je tradicionalnog turnira na male branke kojeg na starom košarkaškom igralištu, u okviru programa  ‘Dani Alke i Velike Gospe’,  organizira Klub navijača ‘Sinjski maligani’.

Triljani su u finalu rezultatom 4:1 bili bolji od kolega iz Pekare Vučević. U susretu za treće mjesto CB Faraon je s visokih 7:1 pobjedio Bony Pony.

Najbolji igrač turnira je Joško Goreta iz pobjedničke ekipe, a najviše golova postigao je Matija Babić iz CB Faraon.

U revijalnom susretu, uz pljesak prepunog gledališta, ekipa Sinjskih maligana predvođena Kaćom pobjedila je nakon penala prijatelje iz kaštelanske Torcide.

Ovom prigodom Maligani su zahvalnicu ‘Dite Maligana’ dodijelili Hrvoju Mandacu, kapetanu Junaka i mladom igraču Alkara Domagoju Kanaetu.

Suci na turniru bili su Ante Podrug i Tomislav Budimir Bekan.

Klub navijača „Sinjski Maligani“ zahvalio se svim sponzorima, donatorima, natjecateljima i sucima na organizaciji turnira ‘Sinjski Maligani 2013.’:

Posebno se zahvaljujemo našim generalnim pokroviteljima turnira , Gradu Sinju i Pivovari Pan, te ostalim sponzorima bez čije pomoći turnir ne bi bio moguć: Caffe bar Laguna Seca, Caffe bar Back in Black, Caffe bar Dišpet, Caffe Bar Fontana, Sigma t.o. te Gea Tim d.o.o.

Zahvaljujemo se i našim medijskim pokroviteljima Hit Radiju i Ferati na izvještavanju tokom cijeloga turnira.

Veliko hvala Anti Podrugu i Tomislavu Budimiru Bekanu na odličnom suđenju.

Najveća zahvala ide svim članovima Maligana i našim prijateljima koji su volonterski odradili najveći posao i koji su najviše zaslužni što je turnir protekao u fenomenalnoj atmosferi.

fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh