Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Pioniri Junaka sutra protiv Hajduka

Autor/ica
Objavljeno: 18 studenoga, 2023
junak

Tekst/Foto: Milan Buljan, NK Junak

Sutra ujutro na Gradskom stadionu u Sinju mlađi i stariji pioniri Junaka dočekuju vršnjake iz Hajduka, a nakon nekoliko odličnih utakmica vjerujemo da naši mladi junaci imaju što pokazati i nadamo se novim bodovima. Mlađi igraju već od 9 sati, a stariji odmah iza, negdje oko 10:30 sati.

U prošlom kolu Junak je gostovao u Dugopolju gdje su mlađi pioniri odigrali neriješeno 2:2, a stariji slavili s 0:2. Nakon toga, stariji pioniri su osvojili kup NS Split u Metkoviću pobjedom nad prvoplasiranom ekipom lige. Vrijedi istaknuti da su stariji pioniri u odličnoj formi, već mjesec dana nisu upisali poraz, a igrali su ritam srijeda-subota budući da su došli do same završnice kupa Dalmacije.

Utakmicu je najavio kapetan Tino Kotarac:

‘Nakon pobjede u Metkoviću nad Neretvom, prvoplasiranom ekipom lige, i pobjede protiv drugoplasirane ekipe Arbanasa dočekujemo Hajduka. Jako smo motivirani nakon osvajanja kupa NS Split i spremni smo dati sve od sebe da Hajduka ispratimo praznih ruku sa našeg stadiona. Bodovi ostaju u Sinju!’

Hajduka dočekujemo kao osvajači kupa NS Split i kao jedna od najboljih pionirskih ekipa u RH. Dođite i podržite naše junačine do nove pobjede i dajmo im vjetar u leđa pred završne utakmice kupa Dalmacije. Ostvarili su izniman uspjeh, ali poznajući njihov karakter znamo da žele nastaviti u pobjedničkom ritmu i dalje.

 

ferata@ferata.hr
0997370409