banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Počela nova sezona kupanja na Gradskom bazenu u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 13 lipnja, 2015
bazen01

Foto: Ante Botić

Počela je nova sezona kupanja na Gradskom bazenu u Sinju.

Bazen je otvoren jutros u 9 sati, a njegovo otvaranje najviše je razveselilo djecu.

‘Na bazenu je jutros bilo najviše djece, kao i obično, tijekom cijele sezone. Oni su s nestrpljenjem čekali da bazen počne s radom tako da nas je jutros, prije otvaranja, dočekao veliki red ispred vrata. Prema mojoj procjeni bilo ih je preko 150’, kazao nam je voditelj bazena Stipe Blajić.

Bazen će biti otvoren do početka mjeseca rujna, svakoga dana od 9 do 21 sat. Cijene ulaznica ostale su iste kao i prošlih godina: od 9 do 12 sati plaća se 10 kuna, a od 12 do 21 sat 10 kuna po satu, uz nadoplatu od 5 kuna za svaki sljedeći sat.

‘One koji su dolazili na bazen svih ovih godina, pozvao bih ih da dođu ponovno, mislim da su bili zadovoljni i da su uživali u ambijentu, a pozvao bih i one koji do sada nikada nisu bili, da dođu, vide, probaju i ako im se svidi da ostanu. Mislim da je to jedan sadržaj koji našim sugrađanima dobro dođe u ovim ljetnim mjesecima, blizu je, mislim da je i povoljno financijski’, kazao je Blajić najavivši kako će se i ove godine na bazenu organizirati obuka neplivača i škola plivanja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh