lady

Počele pripreme Hrvaca, za sada tri igračka odlaska i jedan dolazak

Autor/ica
Objavljeno: 13 siječnja, 2022
Hrvace

Pripreme za nastavak trećeligaške sezone odrađuju i Hrvace koje su od predstavnika iz našeg kraja do sada ostvarile najbolje rezultate, a jednako žele nastaviti i u drugom dijelu, ciljajući i na Jedinstvenu treću HNL…

Trener Stipe Grčić je ostao bez tri igrača iz jesenskog dijela natjecanja koje su Hrvace zaključile na sedmoj poziciji, a riječ je o Leu Andriću koji je prešao u Split, zatim Luki Džaji koji je dogovorio s vinkovačkom Cibalijom te Matea Baturine koji karijeru nastavlja u Švicarskoj.

Od novih imena za sada je jedino pristupio Tino Klepo, a s vremenskim odmakom i ta rubrika bi trebala dobiti još pokoje ime, ovisno o potrebama. Tako su treneru na prvoj prozivci na raspolaganju bili: Jelić i Marušić (vratari), R. Milinović, D. Banić, J. Jurendić, Z. Grgat, D. Ljubić, L. Matanović, P. Škarić, D. Ribičić, D. Plavša, L. Ivanović, M. Katić, K. Udovičić, A. Kekez, M. Ćorić i M. Katić.

“Ritam i sadržaj treninga je uobičajen je za ovaj stupanj priprema, koje ćemo provoditi u Hrvacama, svakako i uz rad s loptom. U završnom dijelu težište će biti na odigravanju prijateljskih utakmica kući i u gostima.”, kazao je trener Stipe Grčić.

Raspored pripremnih utakmica:

22.01. vs GOŠK (DU)
25.01. vs Junak
29.01. vs Zmaj (M)
12.01. vs Split

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh