Počeli upisi u KBK Kula

Autor/ica
Objavljeno: 16 travnja, 2015
KBK Kula

Izvor: KBK Kula

Kickboxing- odličan sport za rekreativce i one koje bi željeli održavati zdrav duh i tijelo. Pogodan za razvoj koordinacije i motorike, izgrađuje i razgibava tijelo, jača karakter. Odličan način da uz užurbani tempo života sa premalo odgovarajuće rekreacije učinite nešto za sebe i izbjegnete nepotrebne tegobe.

Treninzi koji obuhvaćaju sve segmente od zagrijavanja, razgibavanja, kondicije, snage, tehnike… Mlad i dinamičan klub sa planom razvoja u kojem će svoje mjesto pronaći rekreativci i natjecatelji.

KBK Kula Sinj vrši upis novih članova u svoje dvije sekcije (mlađu i stariju grupu), a priključiti se mogu djeca od 5 godina do odraslih do 50 godina bez obzira na spol.

U našem klubu mlađa grupa se bazira na osnovnim tehnikama i treningu u dvije discipline kickboxinga (point fighting i light contact), a starija grupa trenira u četiri discipline (full contact ,low kick, K1 i muay thai).

Upisi se vrše u danima treninga u dvorani “doma mladih Brnaze”, na facebook stranici kluba ili na kontakt broj trenera, a traju od 20. 4. – 20. 5.

Trener KBK Kula- A. Kulaš (097/732-1275)

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh