Banner CORE HIT RADIO

Počeo 32. Alkarski padobranski kup, Vuković i Ugrin se pripetavali

Autor/ica
Objavljeno: 29 srpnja, 2022
padobranski

Današnjim skokovima za Padobransku baru krenulo je tradicionalno i jedinstveno ovogodišnje padobransko natjecanje na sinjskom aerodromu.

Padobranska bara kao uvodni dio cjelokupnog natjecanja, ponudila je odlične pogotke i neizvjesnost, jer su nakon tri serije skokova Matko Vuković i Zlatko Ugrin imali svaki po tri pogotka „u sridu“ i po 7 kaznenih centimetara te su izborili pripete za pobjednika. Na tom dodatnom skoku obojica su opet pogodili „u sridu“ s tim da je Vuković „tukao“ 6 kaznenih centimetara, a Ugrin samo 1 kazneni centimetar te zasluženo uzeo Padobransku baru.

Sutra se sinjskim padobrancima priključuju i ostali natjecatelji, a svi skupa će se kroz šest serija skokova boriti za naslov ekipnog pobjednika 32. Alkarskog padobranskog kupa te za naslov Slavodobitnika u pojedinačnoj konkurenciji. Interno, sinjski padobranci imat će proglašenje za pojedinačne pobjednike Padobranske čoje i Padobranske alke.

‘Ovogodišnji Alkarski padobranski kup trebao bi biti izuzetno zanimljiv zbog sudjelovanja nekoliko vrlo kvalitetnih ekipa a još više odličnih pojedinaca. Nastupit će ekipa aerokluba Prijedor (BiH) koja je ove sezone u nizu odličnih rezultata, ekipa PK Krila Kvarnera iz Rijeke koja je bila drugoplasirana na nedavnom državnom prvenstvu, ekipa aerokluba Ptuj (Slovenija) koja također postiže odlične rezultate, zatim standardno dobra ekipa aerokluba Banja Luka (BiH), ekipa zagrebačke Croatie itd. Jasno da treba računati i na našu domaću ekipu iz Aerokluba Sinj koja je aktualni državni prvak a iz potaje vreba svoju šansu i druga sinjska ekipa. Samo da nas posluži meteorološka situacija za vikend pa da jedno od najstarijih padobranskih natjecanja u svom 32. izdanju prođe na razini kako i zaslužuje’, ističu organizatori i domaćini iz Aerokluba Sinj.

padobranski

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh