banner stozer cz sinj

Počeo košarkaški kamp Škole košarke Alkar

Autor/ica
Objavljeno: 8 srpnja, 2019

Na starom košarkaškom igralištu, pokraj kina u Sinju, jutros je počeo košarkaški kamp, koji već 13 godinu za redom organizira Škola košarke Alkar Sinj.

Šezdesetak mladih košarkašica i košarkaša jutros je počelo sa svojim prvim aktivnostima.

Nakon uvodnog treninga i uputa o rasporedu treniranja, koje su dobili od trenera, sudionici kampa uputili su se put srednjoškolske dvorane u kojoj će se treninzi održavati u najtoplije doba dana.

‘Ovo vruće vrijeme i sparina uvjetovali su da dio treninga tijekom sredine dana odradimo u staroj dvorani. Prema rasporedu, ujutro i poslijepodne ovdje na starom košarkaškom igralištu imat ćemo dio aktivnosti, u prvom redu natjecanja u igri 1:1, 2:2, 3:3, šutiranja, slobodna bacanja, trica… Isto tako s polaznicima kampa raditi ćemo na usvajanju i usavršavanju osnovnih elemenata košarkaške tehnike i razvoja motoričkih sposobnosti’, kazao je voditelj kampa Damir Domazet.

Već u prvim satima ovogodišnjeg kampa vidjelo se kako je interes za košarku kod najmlađih Sinjana itekako izražen. Guštaju kada postignu koš ili dobiju pohvalu trenera za dobro vođenje lopte.

Uz Domazeta, treninge vode Roko Caktaš, Denis Bobeta, Domagoj Kanaet i Stipe Tomić.

Košarkaški kamp, koji je počeo danas, trajat će do 20. srpnja 2019. Zainteresirani za ovaj kamp za sve informacije mogu se javiti voditelju na broj mobitela 098537493.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh