semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Počinje 7. Socijalna samoposluga

Autor/ica
Objavljeno: 6 srpnja, 2015

socijalna_samoposluga

Danas počinje 7. Socijalna samoposluga koju organizira Udruga Srma.

Podsjećamo, 29. lipnja Srma je pokrenula 17. akciju prikupljanja odjeće, obuće i drugih potrepština koje će građani u potrebi moći preuzimati od danas poslijepodne.

‘Dobili smo jako lijepih ljetnih i proljetnih stvari, tako da naši sugrađani mogu birati od odjeće za bebe pa do kompleta i odijela za žene i muškarce. Pozivam naše sugrađane da i dalje donose odjeću, obuću, kućanske potrepštine, posteljinu, hranu ili što već žele donirati, tako da ćemo iduća dva tjedna paralelno imati i sakupljanje i Socijalnu samoposlugu’, kazala nam je predsjednica Srme Snježanka Jadrijević.

Akcije će se odvijati do 17. srpnja u kući Tripalo ispod crkve pokraj FINA-e u i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 20 sati, te utorkom, četvrtkom i subotom od 10 do 12 sati. Socijalna samoposluga otvorena je za primatelje nekog oblika socijalne pomoći, za umirovljenike s manjim primanjima, za višečlane obitelji, nezaposlene i ostale ugrožene građane koji zatraže pomoć, a uz predočenje dokumenata kojim dokazuju status.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh