Banner CORE HIT RADIO

Počinje Advent u Trilju!

Autor/ica
Objavljeno: 23 studenoga, 2022
DSC

Počele su pripreme u Gradskom parku Trilj za ovogodišnji advent. Udružene snage Turističke zajednice Grada Trilja i djelatnici Grada osmislili su bogat program u sklopu manifestacije ‘Advent u Trilju’.

Program počinje već u petak, 25. studenog, božićnom radionicom u organizaciji Udruge ‘Prijatelji obitelji, a trajat će do 6. siječnja 2023.

‘U ovogodišnjem blagdanskom ruhu gradskog parka, svu djecu očekuje posebna božićna priča na temu ‘Pismo’ gdje će moći vidjeti putovanje pisama prepunih dječjih želja upućenih Djedu Božićnjaku. Uz adventske kućice sa ponudom toplih napitaka i hrane, posebnim mjestima za fotografiranje sa ‘ekipom’, očekuju vas i još mnoga iznenađenja kao i posjet Djeda Božićnjaka’, poručuju organizatori Adventa.

U sklopu programa je i klizalište za sve uzraste koje će biti otvoreno svaki dan od 12 do 22 sata. Cijena ulaznice sa klizaljkama za 45 minuta je 15,07 kn/2 eura, a ulazak je svaki puni sat (zadnji ulazak u 21 sat).

‘Pozivamo sve u subotu, 26. studenog, s početkom u 18 sati na paljenje prve adventske svijeće i besplatan ulaz na klizalište. Očekujemo Vas u velikom broju i radujemo se Vašem dolasku’, poručuju organizatori.

Donosimo i detaljan program manifestacije:

korigiran program JPEG

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh