mel

Počinje sezona kupanja na bazenu

Autor/ica
Objavljeno: 26 lipnja, 2020
bazen

Sutra, 27. lipnja otvara se  nova kupališna sezona na Gradskom bazenu u Sinju. Kako doznajemo od direktorice tvrtke ‘Kamičak’ Marine Cvitković izvršene su sve pripreme i bazen je spreman za upotrebu. Od ove godine, a zahvaljujući gradskom vijećniku Anti Šušnjari koji je amandmanom za pripremne radove na bazenu uspio osigurati od Grada Sinja dodatnih 100 tisuća kuna, Sinjani će u obojenom i vizualno prihvatljivijem okruženju moći piti kavu, uživati u sladoledima i kupati se u jednom od najčistijih bazena u Hrvatskoj.

‘ Malo smo uredili i obojili okoliš, završili smo radove u strojarnici, a nije naodmet spomenuti da i imamo jednu od najčistijih bazenskih voda u Hrvatskoj koja se redovito pregledava. U tijeku je i kupnja novog robota za čišćenje bazenske školjke, a promijenili smo i sva rasvjetna tijela u bazenu tako da će naš bazen i navečer biti ugodan oku’, kaže direktorica Cvitković.

Nova kupališna sezona odvijati će po novim epidemiološkim standardima, a to znači poštivanje fizičke distance i obavezna dezinfekcija. Voditelj gradskog bazena Stipe Blajić tvrdi da je voda u bazenu, obzirom na konstantnu dezinfekciju i uzorkovanje, ove godine sigurnija i od mora.

Marina cvitković i stipe blajić

Radno vrijeme bazena bit će od 9 do 21 sat, a cijene ulaznica ostat će na razini prošlogodišnjih.

‘Cijena korištenja bazena za prvi sat je 10 kuna, a svaki sljedeći 5 kuna, s tim da će kupači u vremenu od 9 do 12 sati, odnosno tri sata kupanja, platiti 10 kuna. Cijena mjesečne ulaznice za svakodnevne korisnike će biti 200 kuna, a imamo i druge mjesečne karte ovisno po danu dolazaka u tjednu’, rekao je Blajić

Škola za obuku neplivača s radom će početi u srpnju.

ferata@ferata.hr
0997370409