tramax

Poljudsku feštu i navijanje predvodila Gradska glazba Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 11 listopada, 2019
glazba utakmica

U fantastičnoj utakmici na Poljudu Hrvatska je pobijedila Mađarsku 3:0 u kvalifikacijama za Euro. Poljud je proključao već u 5. minuti kada je loptu u mrežu Mađara pospremio kapetan Luka Modrić, a Bruno Petković golovima u 24. i 42. minuti slomio je Mađare. Bila je ovo uistinu, kako pjesma kaže, ta divna splitska noć, u kojoj je Hrvatska pobjedom nad susjedima došla nadomak plasmana na Euro 2020. Pristigli su navijači u hrvatskim obilježjima iz svih krajeva Hrvatske, BiH i drugih zemalja kako bi bodrili Vatrene na Poljudu.

glazba utakmica

Značajan doprinos toj fešti stigao je iz cetinskog kraja, kako navijača tako i glazbara. Naime, navijanje prije utakmice i na samom stadionu, na istočnoj tribini predvodila je Gradska glazba Sinj. Po taktovima sinjskih glazbara pjevalo se i veselilo, svirali su hrvatske i alkarske koračnice i ostale nacionalne hitove.

glazba utakmica

Uistinu, sinjski glazbari zaslužili su veliki pljesak koji je stizao sa svih dijelova stadiona. Dalićeve izabranike bodrili su mnogi iz cetinskog kraja, među kojima bila grupa Turjačana.

glazba utakmica
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh