BANNER FERATA

Poraz Junaka, remi Hrvaca i Tekstilca

Autor/ica
Objavljeno: 27 srpnja, 2014

Junak-HajdukB

I drugu pripremnu utakmicu Junak je zaključio porazom, a nakon Dugopolja prije nekoliko dana, ovog puta bolji je bio Hajduk B. Nekoliko kilometara sjevernije Hrvace i Tekstilac svoj su dvoboj odigrali bez pobjednika.

JUNAK – HAJDUK B 0:1

Sudac: Mario Jadrijević

JUNAK: Cvrlje, Bekavac, Runje, Ramljak, Bašić, Ljubas, Matijašević, Maganić, Buljan, Lipotić, Sablić (zamjene: Bikić, Perić, Roguljić, Buljan J., Mažurin, Matijašević B., Gusić, Majstorović, Ćurković, Šentija). Trener: Ivan Medvid

HAJDUK B: Grbić, Župan, Lučić, Ilieski, Hairlahović, Mastelić, Ljubičić, Prskalo, Balić, Džoni (zamjene: Letica, Silić, Basha, Bilač, Maloku, Tuta, Sršen, Jačinović). Trener: Mario Osibov

Junak je SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić ugostio momčad Hajduka B, ali nakon 90 siromašnih minuta pobjedi su se ipak radovali Splićani.

Većim dijelom utakmice Hajduk je imao terensku inicijativu, pogotovo u drugom dijelu, a jedini pogodak viđen je u 30. minuti kada je nakon solo akcije, s 14 metara, sjajno odapeo najbolji pojedinac na utakmici Andrija Balić.

Iako se nakon tog gola očekivalo više zanimljivosti, momčadi su u ostatku utakmice itekako ostale dužne, jer praktički se igralo bez prigoda, između dva kaznena prostora i s podosta pogrešaka.

HRVACE – TEKSTILAC 2:2

Nakon samo nekoliko dana priprema Tekstilac je izišao na megdan Hrvacama i došao do, po njih, vrlo poticajnih 2:2.

Naime, Hrvace su imale vodstvo od 2:0, zabili su Ajduković s 11 metara te Borozan, da bi do kraja susreta uporni gosti preko Radića (11 metara) i Roića stigli do poravnanja.

Vrijedi izdvojiti kako su Sinjani u međuvremenu promašili još jedan kazneni udarac, no sve u svemu, na kraju po vrlo sparnom i teškom vremenu za igru, zadovoljni su mogli biti i jedni i drugi.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh