TOMMY mel

Pravaška lista broj 8 u IX. izbornoj jedinici ide na izbore pod sloganom ‘Za domovinu spremni’

Autor/ica
Objavljeno: 12 travnja, 2024
glasnovic

Predvode je domoljubi i branitelji koji su u Domovinskom ratu bili za dom spremni, a danas su se za domovinu spremni žrtvovati.

Listu predvodi general Željko Glasnović, legendarni ratnik i istaknuti domoljub, koji je iz inozemstva došao braniti Hrvatsku, dok su neki bježali iz Hrvatske. Treći na listi je pukovnik Marko Skejo legendarni zapovjednik 9. bojne HOS-a i ratni zapovjednik 114. brigade HV-a.

Četvrti na listi je pravaš iz sinjske krajine, dragovoljac Domovinskog rata i politički zatvorenik Luka Podrug.

Na listi je i dragovoljac domovinskog rata a danas predsjednik Glavnog stana HSP- a Anto Komljen.

Pravaška lista ‘Za domovinu spremni’ zalaže se za:

  1. LUSTRACIJU

Vrijeme je da na ključne funkcije dođu sinovi Oluje i zamjene sinove UDB-e.

Stari isluženi i korumpirani komunistički kadrovi ostali su na vodećim funkcijama u gospodarstvu, politici, kulturi… u njihovim rukama su banke i mediji, pa oni upravljaju našim životima. Ranije su služili Beogradu, a sada Moskvi ili Europskoj uniji, ali uvijek su protiv Hrvatske.

Njihove crvene rijeke nepravde su napunile groblja i zatvore hrvatskim domoljubima, a njihov ostanak na vlasti izravno ugrožava nacionalnu sigurnost. Predvodi ih trenutačni predsjednik Milanović, koji grčevito štiti svoje udbaše i koji se očito s razlogom panično boji novog državnog odvjetnika koji je dragovoljac Domovinskog rata.

  1. OBRAČUN S KORUPCIJOM

Korupcija je ušla u sve pore društva jer su sve funkcije zauzeli privilegirani tatini sinovi, koji su naslijedili svoje komunističke roditelje i rođake.

Političke stranke su pod nadzorom krupnog kapitala. Kazneni zakon i zakon o kaznenom postupku su potpuno nedemokratski i dopuštaju progon nevinih a zaštitu krivih. Ne poštuje se presumpcija nevinosti. Provodi se progon i javni linč svih domoljuba.

Obračun s korupcijom mogu provesti samo novi, čisti i časni ljudi kakvi su na ovoj listi .

  1. PRAVNA I PRAVEDNA DRŽAVA

Vladavina prava je temelj svake demokratske države. Jednakost pred zakonom danas ne postoji. Svakodnevno se pljuje vrijeđa i progoni crkva, branitelji, domoljubi, dijaspora, obitelj, brak i sve normalne vrijednosti.

U isto vrijeme promiče se nemoral, perverzija, nastranosti.

Predsjednik države nekažnjeno ruši ustavni poredak.

Ustav i sud se ne usudi pokrenuti postupak njegove smjene

  1. DOMOVINSKI RAT

Domovinski rat je temelj Hrvatske. Branitelji moraju biti nosivi stupovi Države.

Za dom spremni su stvorili državu i nitko ih za to ne smije progoniti.

Crvena zvijezda petokraka je rušila državu, pod tim znakom su počinjeni najstrašniji zločini i treba je zakonom zabraniti.

Tito je krvoločni zločinac i treba srušiti sve njegove spomenike i izbrisati sve ulice i trgove s njegovim imenom, što će ova listi predložiti Saboru.

Zalažemo se za amnestiju od progona svih hrvatskih branitelja i kazneni progon svih agresora četnika i oficira tzv. JNA.

  1. DEMOGRAFSKI OPORAVAK HRVATSKE

Bez naroda nema budućnosti. Obitelj je temelj društva. Briga o mladima, posao i stan su osnovna ljudska prava.

Mi smo iz tradicionalnih obitelji. Nama je otac muško a majka žensko, a tako će i ostati.

Bog i Hrvati naš je slogan za koji živimo

Kršćanske vrijednosti naš su svjetonazor.

  1. ISELJENA HRVATSKA

Mi smo jedan narod, hrvati u Domovini i Hrvati izvan Domovine. Zalažemo se za ustavnu ravnopravnost domovinske i iseljen Hrvatske, za jednako pravo glasa, za automatsko državljanstvo svim Hrvatima izvan Domovine. Zalažemo se za povratak Hrvata kako bi svoje znanje, iskustvo i kapital uložili u razvoj Hrvatske. Zalažemo se za dopisno glasovanje i ukidanje diskriminatorne kvote od tri predstavnika u Saboru i ukidanje odredbe o osam pripadnika nacionalnih manjina u Saboru.

  1. OVO SU NEPOŠTENI I PROTUUSTAVNI IZBORI

Popis birača je netočan, s popisom manipuliraju oni koji provode izbore, birača ima koliko i stanovnika, gdje su nestali Hrvati od 1 do 18 godine života?

Iseljena Hrvatska ni do sada nije mogla glasovati, na ovim izborima koji su s tom namjerom raspisani na radni dan izričito se krši ustavna odredba o jednakosti pravu na slobodne izbore i da imamo normalan i stručan a ne politički podoban Ustavni sud ovi bi izbori bili poništeni.

PORUKA BIRAČIMA
UKLJUČITE MOZAK ISKLJUČITE TELEVIZORE. MISLITE SVOJOM GLAVOM, GLASUJTE PO SAVJESTI, NE DAJTE SE ZAVESTI,NE DOPUSTITE DA MOĆNICI I MEDIJI GLASUJU UMJESTO VAS. VJERUJTE U SEBE. VJERUJTE U BOG. VJERUJTE U HRVATSKU.
AKO VJER IMATE BRDA ĆE TE MICATI, A JEDAN ČOVJEK JE DOVOLJAN ZA PROMJENITI SVIJET.
VIŠRE VRIJEDI JEDAN ČOVJEK U HRVATSKOM SABORU NEGO 150 KOPIJA OD LJUDI.
ZATO ZAOKRUŽITE LISTU BROJ 8. I IZABERITE ČIVJEKA NA TOJ LISTI.
BOG I HRVATI LISTA ZA DOMOVINU SPREMNI

ferata@ferata.hr
0997370409