Predstavnici VAD-a i Grada u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 8 svibnja, 2019

Predstavnike Viteškog alkarskog društva Sinj predvođene predsjednikom Stipom Jukićem i gradonačelnicu Grada Sinja Kristinu Križanac jučer je u palači Dverce u Zagrebu primio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima.

Viteško alkarsko društvo Sinj kao i prethodnih godina informiralo je gradonačelnika Bandića o pripremama za nadolazeću Sinjsku alku koju Grad Zagreb tradicionalno podupire i pomaže i pozvalo gradonačelnika i njegove suradnike na ovogodišnju Sinjsku alku.

Predsjednik Viteškog alkarskog društva Sinj sa zahvalnošću je primio informaciju da će Grad Zagreb i u buduće podupirati projekte Viteškog alkarskog društva Sinj.

Predstavnike VAD-a i gradonačelnicu Kristinu Križanac primio je i Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede. Tema zajedničkog sastanka bila je nastavak poslovne suradnje između Viteškog alkarskog društva Sinj i Hrvatske elektroprivrede d.d. Na sastanku je dogovoreno da će Hrvatska elektroprivreda d.d. biti generalni sponzor 304. Sinjske alke

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh