BANNER FERATA

Prijave za radionice o ruralnom turizmu

Autor/ica
Objavljeno: 15 travnja, 2015
opg_panj

Izvor: Turistička zajednica grada Sinja

Na Seoskom gospodarstvu Panj 21. travnja održat će se radionica o ruralnom turizmu. Radionicu organizira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP), Ministarstvo turizma u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Turističkom zajednicom grada Sinja.

Radionica će započeti u 9 sati i trajati će do 16 sati, sa organiziranim ručkom i predviđenim pauzama. Radionice provode Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo turizma, a namijenjene su prvenstveno za predstavnike obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova), lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova), regionalne uprave i lokalne samouprave te lokalne i regionalne turističke zajednice.

Sadržaj edukativne radionice vezan je uz mogućnosti za razvoj ruralnoga turizma i korištenje EU fondova, uz predstavljanje priručnika Ministarstva turizma i Ministarstva vanjskih i europskih poslova kojim će OPG-ovi moći svoja gospodarstva staviti u službu ruralnoga razvoja, te uz primjer iskorištavnja mogućnosti iz obnovljivih izvora energije.

Maksimalni broj sudionika po radionici je 40 predstavnika sa područja županije u kojoj se radionica održava te će se u obzir uzimati one prijave koje pravodobno stignu. Prijave je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice na e-mail: info@visitsinj.com i/ili broj faksa 021/660-360.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh