TOMMY mel

Priopćenje političke platforme Umirovljenici zajedno

Autor/ica
Objavljeno: 11 travnja, 2024
vukovic

Politička platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO na ove izbore izlazi u svih 10 izbornih jedinica Hrvatske bez skrivanja pod skute bilo kome. Javno, otvoreno, nastupamo u ime svih umirovljenika i nudimo Program kako prevladati sveopće siromaštvo umirovljenika.

Danas mnogi kažu da je Hrvatska najbolje pozicionirana na karti Europe. Pitamo se kako je to moguće izreći kad trećina građana, umirovljenika ima prosječnu mirovinu od 453 €.

S Bugarskom na zadnjem mjestu u EU.

Iste godine kada se krenulo sa sadašnjom Vladom u izbore obećano je da ce mirovina biti 60% od prosječne neto plaće u Hrvatskoj. Da je to ostvareno mirovina bi danas prosječna bila 740 €. Nažalost, to je samo bilo izbora radi.

Sada ponovno se čuje mirovina prosječna biti će 750 €, znači trebalo je proći 7 godina da bi nas ponovno na isti način obmanjivali.

Bez političke snage u Saboru nema promjene. O kome se u Saboru najmanje govori – o umirovljenicima, a danas svima njima: u izbornoj promidžbi ništa i ne čuješ osim umirovljenika, gotovo svaka druga riječ su ‘gospoda’ umirovljenici i goli i bosi i gladni. Kruh, mlijeko, krumpir nije samo hrana ona je i prisila u nedostatku mogućnosti da nešto drugo jedeš, kupiš.

Mi opcija ‘Umirovljenici zajedno’ znamo kako to mijenjati da bi siromaštvo kao nasilje nad čovjekom eliminirali iz naše umirovljeničke populacije.

Pozdrav od nositelja liste: Vuković Duška, iako nas je vitar raznio tamo ovamo moj BITELIĆ uvijek je u dubini srca kao i cila Sinjska krajina.

VELIKI POZDRAV.

vukovic

 

ferata@ferata.hr
0997370409