banner stozer cz sinj

Pune ruke posla za sinjsku policiju

Autor/ica
Objavljeno: 11 kolovoza, 2013

policija_noc01

U noći sa subote na nedjelju sinjski policajci imali su pune ruke posla. 

Prvu intervenciju imali su na vrličkom području oko 20 sati i 35 minuta, kada je osobno motorno vozilo na području Garjaka oborilo biciklista, pri čemu je ovaj zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Pri kontroli pr ometa na vrličkom području jedna osoba zatečena je kako vozilom upravlja u alkoholiziranom stanju. Vozač je priveden u PP Sinj gdje je zadržan do otriježnjenja, a slijedi redoviti sudski postupak kažnjavanja.

Nakon toga, u 1 sat i 15 minuta u jednom vrličkom ugostiteljskom objektu evidentirano je narušavanje javnog reda i mira, uz prekršajne prijave za dvije osobe.

Potrebe za intervencijom sinjskih policajaca bilo je i na području Sinja. Naime, noćas u 3 sata na predjelu hipodroma došlo je do slijetanja motocikla s prometnice, pri čemu je motociklist zadobio lakše tjelesne ozlijede.

U ranim jutarnjim satima, točnije u 4,40 i 5,15 sati ispred noćnog kluba u gradskom parku došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Nakon verbalnog, došlo je i do fizičkog sukoba između dvije osobe, pri čemu je jedna zadobila lakše tjelesne ozlijede.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh