HEP kultura Alkar

Radionice za pokretanje vlastitog poduzeća

Autor/ica
Objavljeno: 11 studenoga, 2019
apiraq

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira u sklopu projekta ‘Lokalnim partnerstvom do svijeta rada’, organizira radionice za pokretanje vlastitog poduzeća namijenjene nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Izrada financijskog plana, financijsko-ekonomsko poslovanje, EU fondovi, marketing i menadžment temelj su pokretanja vlastitog poduzeće, a upravo s navedenim temama će se polaznici upoznati kroz radionice. Svaka pojedina tema obuhvaća teorijska znanja kao i rad na praktičnim primjerima koji će zasigurno svakom tko želi pokrenuti svoje poduzeće uvelike koristiti. Tako svaka osoba koja se planira upustiti u pokretanje vlastitog posla stječe sva znanja koja su potrebna kako biti to učinila na kvalitetan i informiran način.

Cilj radionica je potaknuti nezaposlene na samozapošljavanje te ojačati svijest i znanja o poduzetništvu. Radionice će održavati profesori Visoke škole Aspira s dugogodišnjim iskustvom rada kako u struci tako i u nastavi u navedenim područjima.

Ciklus radionica u Sinju  će se provoditi sutra, 12. studenoga u 09 sati  u Gradskoj vijećnici grada Sinja (Dragašev prolaz 24). Radionice su za sve sudionike besplatne, a obaveza sudionika je donijeti ili poslati potvrdu s HZZ-a o statusu nezaposlene osobe.

Prijave se vrše i preko linka.

Za više informacija i prijave posjetite web stranicu ili Facebook stranicu ASPIRE ili kontaktirajte na broj +385(21)383672 ili putem maila na petra.sinovcic@aspira.hr.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh