Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Ragbi: Sinj domaćin Zagrebu, pobjedom zagarantirano finale prvenstva Hrvatske

Autor/ica
Objavljeno: 25 studenoga, 2022
Sinj zagreb

Izvor: RK Sinj

Sinj na krilima pobjede i s prvog mjesta ove subote s početkom u 14 sati dočekuje momčad Zagreba.

Nakon sjajnog nastupa protiv momčadi Mladosti, Sinj nezaustavljivo grabi prema naprijed, te iznimno fokusiran traži novu pobjedu i potvrdu prvog mjesta u posljednjem kolu prije zimske stanke. Naime, pobjedom nad Mladosti, momci trenera Lerotića zadržali su maksimalan učinka, međutim iako je Sinj dominirao veći dio susreta, Mladost je ukazala na nedostatke u igri koje još treba izbrusiti. Trener Lerotić kratko nam je kazao kako slijedi:

“U dosadašnjem tijeku sezone momčad Zagreba dokazala je da ukoliko uđemo u ritam koji im odgovara mogu biti vrlo nezgodni za svakog protivnika. Poštujemo ih, ali smo odlučni u namjeri da jesen završimo stopostotni, imat ćemo nešto izostanaka zbog ozljeda, ali sam uvjeren da možemo ostvariti zacrtano i dokazati da smo zasluženo na vrhu ljestvice.”

S druge strane momčad trenera Bartolića, traži iskupljenje nakon poraza od Mladosti u gradskom derbiju. Isti su imali sve konce u svojim rukama do kraha pred kraj prvog poluvremena i gubitka discipline. Međutim, iako je Zagreb trenutno zadnji na ljestvici, isti predstavljaju realnu opasnost te su svakako željni uzeti prve bodove Sinju, pogotovo jer su u prvom srazu bili nadomak pobjede.

Stoga jasno je kako nas očekuje jedno napeto odmjeravanje snaga na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić”, u kojem ćemo vidjeti Sinj koji će tražiti potvrdu prvog mjesta i dominantan kraj jesenskog dijela sezone i agresivan Zagreb koji traži pobjedu.

ferata@ferata.hr
0997370409