extrametal

Ragbi: Sinj poražen od Mladosti

Autor/ica
Objavljeno: 1 prosinca, 2019

Ragbijaši Sinja poraženi su od ovog puta bolje Mladosti iz Zagreba koja je iskoristila baš sve što joj se pružalo i time zasluženo došla do pobjede…

Sinj – HARK Mladost 15:42 (10:22)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Gledatelja: 150
Sudac: Petar Matošić (Split)

Sinj: I. Brčić, S. Brčić (5), Širović, Brčić-Šušak, Munivrana, Penić, T. Miloš, Tomić, Kovačić (5), Prološčić, Gugić, Efendić, Grčić (5), Klarić-Kukuz, Šolto, Ratković, Vučković, Vučemilo.

HARK Mladost: Stipac, Fišić, Biškić (5), Oxenham (5), T. Dumančić, Galić, Buljac, Muhoberac (5), Jurišić (7), Vlašić (15), Fiščić, Stojanovski, Dominko (5), Peršić, Slaviček, Šakić, Grman, Tukulj, Jukić, K. Slaviček.

Sinj je bio oslabljen neigranjem nekoliko standardnih igrača, što se u sudaru s trenutno vrlo jakom Mladosti moralo osjetiti, a na kraju je to i rezultat potvrdio, iako je razlika možda malo i prevelika u odnosu na prikazano.

Gosti su prvi dio zaključili s prednošću od 22:10, dva skora postigao je Vlašić, po jedan Muhoberac i Dominko, dok je pretvaranje jednom uspješno realizirao Jurišić.

S druge strane zgodici Grčića i Brčića su bili nedovoljni, ali ipak su ostavili u igri Sinj pred nastavak utakmice.

Priželjkivani preokret na kraju se nije dogodio, Mladost je bolje kombinirala i u konačnici bitno povećala svoju prednost, sve do konačnih 42:15, a jedini zgoditak u tom periodu za Sinj je postigao Kovačić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh