BANNER FERATA

Ragbi: Sinjani protutnjali Makarskom

Autor/ica
Objavljeno: 24 ožujka, 2014
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekst i foto. Pjerinko Dinarina-Šimić

Sinjski ragbijaši u Makarskoj su na uvijek neugodnom terenu stigli do druge pobjede u zavšnici prvenstva, čime su već sada najavili velike stvari i bacili rukavicu izazova svim momčadima u ligi…

MAKARSKA RIVIJERA – SINJ 10-26 (5-12)

Nakon pobjede u Makarskoj sa svih strana ekipi trenera Ivice Dinarina-Šimića stižu čestitke, jer malo je ekipa koje su Makarane porazile na domaćem terenu.

Ako je statistika točna Sinj je to zadnji put imao čast prije više od 15 godina. Pobjeda je tim veća što je Sinj na put krenuo bez 5 ozlijeđenih standardnih igrača prve postave.

Nakon pauze glede nastupa reprezentacije Sinju u 3. kolu na ogled stiže momčad splitske Nade, dovoljno da se saniraju ozljede i pripremi ekipa.

MLADA HRVATSKA REPREZENTACIJA U-18

Nakon prošlotjednog kampa u Sinju izbornik reprezentacije obznanio je i imena igrača koji 10.4.2014. putuju na prvenstvo Europe grupa „B“ koje se održava u Poljskoj.

Prije samog prvenstva izabranici Ivice Dinarine-Šimića odigrati će 30. 3. 2014. u Beogradu pripremnu utakmicu s reprezentacijom Srbije.

Poziv za nastup u reprezentaciju Hrvatske dobila su sedmorica juniora RK Sinj : PENIĆ, MILOŠ, ČOVIĆ, TRGOVAC , RUNJE, TOMAŠEVIĆ i LUKA KOVAČIĆ mladi nadareni igrač Sinja s dvojnom registracijom (Makarska – Sinj).

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh