banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Ragbijaši Sinja poraženi u prvom kolu domaćeg prvenstva

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2019

Ragbijaši Sinja u prvom su kolu poraženi na domaćem terenu od Zagreba koji je na krilima internacionalnih pojačanja uzeo velike bodove…

Sinj – Zagreb 17:27 (7:14)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić. Gledatelja: 250
Sutkinja: Petra Drušković (Split)

Sinj: Žigo, Brčić, Brčić-Šušak (5), Miloš, Filipović-Grčić (5), Brčić, Miloš, Tomić, Kovačić, Prološčić (7), Vučković, Vučemilo, M. Grčić, Efendić, Klarić- Kukuz, Labrović, Jukić, Šolto, H. Grčić.

Zagreb: Šuklje, Hasija, Juss, Belobrajdić, Galić, Krmek, Livaić, Rešković (5), Kadić, Newton (14), Juričić, Conci, Madanawa (5), Gudelj, Roguljić, Fatović, Holjevac, Vodušek, Ban, Mudrinić.

Sinj je u samom početku krenuo prilično jako, nametnuo se na terenu, ali zatim je počeo griješiti, što su gosti znali kazniti.

Newton i Madanawa su Zagrebu donijeli velikih 14:0, da bi u nastavku igre Brčić-Šušak postigao zgoditak, Prološčić pretvorio za 14:7, s koliko se otišlo i na odmor.

Sinj je u drugo poluvrijeme ušao još jače, vrlo brzo Filipović-Grčić zgoditkom i Prološčić pretvaranjem donose poravnanje, a potpuni preokret donio je Prološčić pogotkom iz kazne za 17:14.

Nažalost, to je bilo sve to se tiče sinjskih poena. Zagreb je potom odgovorio, bilo je tu nekoliko dvojbenih sudačkih odluka, ali na krilima Newtona gosti odnose pobjedu i bodove.

Sinj je u ovom susretu bio bez Pavlovića, Budimira, Mastelića i Penića, što se itekako osjetilo u igri.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh