banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Revitalizacija vinogradarstva u SD županiji

Autor/ica
Objavljeno: 5 studenoga, 2019

Srednja škola Braća Radić iz Kaštel Štafilića i Javna ustanova RERA S.D. organiziraju besplatan program obrazovanja odraslih ‘Kaštelanska vinarska škola, koja je sufinancirana sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je namijenjen osobama starijim od 34 godine, koje su nezaposlene duže od godinu dana.

Pohađanje programa za sve sudionike iz Splitsko – dalmatinske županije je besplatno, osigurani su naknada troškova puta, prema potrebi i smještaj, te svi nastavni materijali.

Po završetku programa polaznici će steći znanja iz područja voćar, vinogradar i vinar, a stečeno zanimanje će biti upisano u e – radnu knjižicu.

U sklopu programa stručnjaci će polaznicima pomoći izraditi poslovni plan za unapređenje postojećeg ili pokretanje novog OPG-a. Izrađeni poslovni planovi su veliki doprinos i otvaraju mogućnost prijava za bespovratna sredstva iz vanjskih izvora financiranja (nacionalni i EU).

Prijave traju do 15. studenog, a broj polaznika je ograničen. Prijave se primaju putem poveznice http://kastelanska-vinarska-skola.eu/program-prijavi-se/. Sve informacije mogu se dobiti na 098598738- Marija Rapanić, voditeljica obrazovanja odraslih, ili na e-mail: rapanic.marija@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh