svabo

Rezulatati boćarskih liga

Autor/ica
Objavljeno: 5 svibnja, 2014

bocanje

Zanimljiv boćarski vikend je iza predstavnika našeg kraja koji polako ulaze u samu završnicu natjecanja…

U natjecanju Druge hrvatske lige jug boćari iz Otoka gostovali su u Mekoviću gdje su poraženi rezultatom 12:10, pa se sada nakon 12. odigranih kola s prikupljenih osam bodova nalaze na pretposljednjem mjestu na ljestvici.

Uspješan nastup je iza triljskih boćara koji su u zanimljivoj završnici bili bolji na gostovanju kod Naklica, a uspjeh im je donio i vrlo dobro peto mjesto na ljestvici.

Tri naša kluba natječu se u Prvoj županijskoj ligi, a jedino se Mačkula radovala pobjedi i to protiv Sutvida rezultatom 17:5. Sinj je poražen na Braču od Muzgovca, dok je susret turjačke Pržine i Svetog Ante odgođen za 7. svibnja.

Na tablici Mačkula se nalazi na četvrtoj poziciji s 13 bodova, koliko ima i petoplasirani Sinj, a tek bod manje uz susret manje ima Pržina na poziciji broj sedam.

U Drugoj B županijskoj ligi natječu se boćari Bitelića i Potravlja čiji je međusobni ogled u ovom kolu odgođen. Na tablici Bitelić je drugi s dva boda manje od vodećeg Dragovoljca, a Potravlje posljednje s tek četiri boda na kontu.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh