fruhwald
otvorena vrata

Rezultati 2. dana turnira na male branke ‘Sinjski Maligani 2021.’

Autor/ica
Objavljeno: 7 srpnja, 2021

Odigrani su sureti drugog dana tradicionalnog ’13. turnira na male branke Sinjski Maligani 2021.’ koji se igra na košarkaškom igralištu kod kina.

Donosimo rezultate:

Zabranjeni – Koske 7:0,

CB Dijamant Knjigovodstveni servis Vrhrika – Tika taka 2:2 (3:4 nakon penala),

126.brigada – Brnažanka 1:1 (2:1 nakon penala).

Turnir se nastavlja večeras kada su na rasporedu četiri utakmice prvog kola:

20:00h Hrvati katolici Texas – Staklo Maas,

20:45h CB Gabine Kaštel Štafilić – Getro mafija,

21:30h Vole gradele – Garaža Pujanke,

22:15h Need for speed – Bare i plaćenici.

1.utakmica večeri u 20:00h

HRVATI KATOLICI TEXAS – STAKLO MAAS

Prvi dvoboj večeri nudi nadmetanje Kaštelana i Splićana. Dvije dosta dobre ekipe se susreću odmah u prvom kolu turnira. I jedna i druga ekipa posjeduju iskustvo igranja malih branki te smo sigurni da gomila dobrih poteza neće izostati. Dvoboj prvog kola koji će privuć velik broj gledatelja.

2.utakmica večeri u 20:45h

CB GABINE KAŠTEL ŠTAFILIĆ – GETRO MAFIJA

U drugoj utakmici večeri igrat će nova generacija kaštelanskih igrača malih branki protiv borbenih momaka iz sinjskog kvarta Getro. Ostaje nam za vidjeti tko će pobijediti ovu utakmicu, poletni Kaštelanci ili mafijaši s Getroa koji će imati i podršku publike.

3.utakmica večeri u 21:30h

VOLE GRADELE – GARAŽA PUJANKE

Jedna od jačih utakmica prvog kola. Moćan derbi dvije ekipe koje dugo godina igraju male branke dostojan je puno jače faze natjecanja, ali ždrijeb je odlučio da ćemo odmah u prvom kolu gledati jaku utakmicu između dvije splitske ekipe. Veseli nas ovaj dvoboj koji će mnogobrojnoj publici ponuditi napetost i vrhunske poteze.

4.utakmica večeri u 22:15h

NEED FOR SPEED – BARE I PLAĆENICI

Mladi momci koji imaju potrebu za brzinom imaju ambicije daleko dogurati na ovom turniru, a na prvoj prepreci ih čekaju Bare i njegovi plaćenici. Da li će mladići imati dovoljno brzine ili je Bare pošteno odrišio kesu vidjet ćemo večeras u 22:15h. Tvrda i neizvjesna utakmica prvog kola.

‘Očekuje nas super zanimljiva večer na turniru. Vidimo se od 20 sati na starom igralištu kod kina’, poručuju Sinjski Maligani.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh