BANNER FERATA

Rezultati i najava turnira ‘Sinjski Maligani 2019.’

Autor/ica
Objavljeno: 8 srpnja, 2019

Sinoć, 7. srpnja su odigrane dvije utakmice prvog kola malonogometnog turnira Sinjski Maligani 2019.

Donosimo rezultate:

Trstenik Telkompakt – Usluge čišćenja Alka 1:3

Getro mafija – Ćoćini hahari 3:7

U vrlo zanimljivoj utakmici ekipa Usluge čišćenja Alka je uspila savladati jako dobru ekipu s Trstenika. Vodstvo Trstenika od 1:0 ekipa Alke je pretvorila u 3:1 u svoju korist. Za pobjednika su pogotke postigli Alen Samardžić, Ivan Galić i Ivan Bulić. Za poraženu ekipu pogotak je postigao Mate Prnjak.

U drugoj utakmici večeri također preokret. Na početku je bolje krenuo Getro i poveo 1:0. Međutim, Ćoćini hahari ubrzo skupljaju svoje redove i dolaze do velike i nedostižne prednosti. Konačan rezultat utakmice je 7:3. Za Hahare je četiri puta pogodio Ivan Žužul te po jednom Vjeko Jonjić, Ante Žužul i Ivan Ćelić.

Turnir se nastavlja večeras , a na rasporedu su četiri utakmice prvog kola.

Ponedjeljak(8.srpnja)

20:00h Kutija šibica – CB Dijamant

20:45h CB Martinino Trogir – Staklo Maas

21:30h CB Forum Sinj – Vole gradele

22:15h CB Milli – Kritični SM

U prvoj utakmici večeri nas očekuje odlična utakmica prvog kola. Ekipa Kutija šibica je prvi put na turniru i sigurno želi ostaviti što bolji dojam.Sigurno im neće biti lako jer im na protivničkoj strani stoji respektabilna ekipa koju je okupio kapetan Nogometnog kluba Junak , gospodin Teo Vardić.

U drugoj utakmici večeri dečki iz Trogira koje predvodi Svetin Pavlov sigurno u planu imaju doći što dalje na turniru i dat će sve od sebe kako bi pobijedili ekipu Staklo Maas koja je ove godine prvi put na turniru i također će dati sve od sebe da dođe do pobjede. Zanimljiva utakmica prvog kola koju se isplati pogledati.

Treća utakmica večeri nudi veliku zanimljivost. CB Forum je okupio respektabilnu ekipu koja će se odmah u prvom kolu suočiti sa odličnom ekipom za koju nastupaju dečki koji najviše na svitu ‘Vole gradele’. Hoće li Forum do pobjede i drugog kola ili će njihovi protivnici imati razloga za slavljeničke gradele ?

U zadnjoj utakmici večeri dečki iz Brnaza koje je okupio gospodin Dino Jagnjić-Žiškin pokušat će uzeti pobjedu protiv kritičnog sastava Sinjskih Maligana. Jedna od najzanimljivijih utakmica večeri koja će sigurno ispuniti tribine starog košarkaškog igrališta ‘kod kina’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh