BANNER FERATA

Rezultati i najava utakmica turnira ‘Sinjski maligani 2019.’

Autor/ica
Objavljeno: 12 srpnja, 2019

Sinoć je odigrano pet utakmica prvog kola turnira na male branke ‘ Sinjski maligani 2019.’

Donosimo rezultate:

CB Slatka sedmica – CB Time out Aparati za zabavu Nike 0:3
Rafina dica – Pletikosić gradnja 1:3
Krtolin – Boscova dica 0:2
Vatrogasci Sinj – El Fundećos 0:4
Pršutoreznica Miško – Maligani Bazana LUDNICA 11:4

U prvoj utakmici večeri branitelj naslova je uvjerljivo prošao prvu prepreku i pokazao da i ove godine puca na najveće domete. Po jednom su pogodili Duvnjak , Pavičić i Legčević i branitelj naslova je odlučno prošao u drugo kolo turnira. CB Slatka sedmica je pružila odličan otpor i pokazala da je vrlo dobra ekipa te da bi se sljedeće sezone i na njih moglo puno ozbiljnije računati.

U drugoj utakmici večeri ekipa Pletikosić gradnja je bila prejaka za kultnu ekipu Rafine dice. Po jedan pogodak Pletikosića , Bošnjaka i Maretića bili su dovoljni da Pletikosić gradnja prođe u drugo kolo turnira. Počasni pogodak za Rafinu dicu zabio je Toni Ljubas.

Treća utakmica večeri je ponudila veliku napetost. Tvrda utakmica bez puno golova držala je rezultat 0:0 sve do zadnjih nekoliko minuta kada odlični Cikojević s dva pogotka donosi Boscovoj dici prolaz u drugo kolo. Ekipa Krtolin je pokazala veliki potencijal i sigurno će sljedeće godine ostvariti bolji rezultat.

U četvrtoj utakmici derbi večeri je opravdao očekivanja šta se tiče ambijenta, a sama utakmica se pokazala kao jednosmjerna ulica. Mladi vatrogasci iz El Fundećosa pojačani starim asom Teom Tomićem pokazali su se kao prevelik zalogaj za ekipu starijih Vatrogasaca. Dva pogotka Vulete i po jedan Tomića i Ćurkovića bili su dovoljni za prolazak Fundećosa u drugo kolo. Glatka pobjeda u prvom kolu za veliko zadovoljstvo voditelja Denisa Jukića.

U zadnjoj utakmici večeri glatka pobjeda Pršutoreznice Miško protiv ekipe LUDNICE. Pogocima Matijaševića , Ramljaka i Katića Miško je suvereno prošao u drugo kolo turnira. Za LUDNICU je tri puta pogodio Gabrilo te jednom Laco.

Turnir se nastavlja večeras, a na rasporedu su tri odlične utakmice prvog kola.

20:00h Caffe x Bar Velić – G-točka
20:45h Zabranjeni – Sipa i Bobići
21:30h Koktel bar Faraon – CB Bila boja

U prvoj utakmici večeri susreću se dvije zanimljive ekipe. Naši sportski prijatelji iz Velića već nekoliko godina nastupaju na ovom turniru i uvijek su ostavljali dobar dojam. Na suprotnoj strani stajat će im ekipa G-točke koja je debitant na ovom turniru,ali iza sebe ima pozamašno iskustvo igranja malih branki. Vrlo zanimljiva utakmica prvog kola odmah na otvaranju večeri.

U drugoj utakmici večeri igrat će odlična ekipa Zabranjeni koja već dugi niz godina nastupa na našem turniru protiv ekipe Sipa i Bobići koja dolazi sa otoka Čiova. Momci sa Čiova su glatko prošli pretkolo i pokazali da su ozbiljna ekipa. Hoće li biti dovoljno dobri da zagorčaju život svojim protivnicima ili će Zabranjeni uspjeti proći u drugo kolo turnira?

U trećoj utakmici veliki derbi odmah u prvom kolu turnira. Faraonova družina s malih branki Lukšića je lani ispala u četvrtfinalu i ove godine sigurno želi popraviti svoj domet. Na suprotnoj strani stajat će im ekipa Bile boje koja ovog ljeta igra pojačana za nekoliko poznatih imena. Hoće li križaljka koju je složio sinjski ugostitelj Đeki Lovrić biti dovoljna za prolaz u drugo kolo turnira ili će pak Faraon krenuti prema ostvarivanju boljeg uspjeha od lani ?

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh