Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Rukomet: Dugopolje i Sinj nastavljaju utrku na vrhu

Autor/ica
Objavljeno: 19 studenoga, 2023

Na rukometnom jugu djevojke su odigrale osmo kolo u kojem se nije mnogo toga promijenilo u poretku, barem ne na vrhu i dnu…

DUGOPOLJE – MARINA KAŠTELA 44:24 (21:9)

Dugopoljke su suvereno došle i do sedme prvenstvene pobjede tako da su i dalje ostale na savršenom učinku i prvom mjestu u poretku. Samo nekoliko minuta bilo je potrebno da se riješi pitanje pobjednika, jer već u desetoj minuti bilo je 10:0.

Nastavak je bio gotovo jednako uvjerljiv i Kaštela su na kraju morala potpisati uvjerljiv poraz. Kod Dugopolja standardno raspoložen trojac Rogošić (9), Čović (7), Milić (6).

TRILJ – METKOVIĆ 22:32 (10:15)

Niti iz šestog pokušaja triljske rukometašice nisu uspjele doći do pozitivnog rezultata. Sada je bio bolji Metković, na kraju s deset golova prednosti. Gošće su se počele odvajati sredinom prvog dijela i do odmora stvorile pet golova viška.

U nastavku se Trilj opet držao sedam-osam minuta, ali kako je vrijeme odmicalo tako je razlika u korist Metkovića rasla. Iz redova Trilja s po četiri gola najefikasnije su bile Dukić i Burazin.

SINJ – TROGIR 58 33:26 (18:11)

Sinj je upisao novu pobjedu tako da je i dalje ostao jedan korak iza Dugopolja. Poslije 20 minuta prednost domaće ekipe iznosila je plus osam, no malo opuštanje gošće koriste da serijom 4:0 ponovno natjeraju Sinj na veći angažman. Sinj je odgovorio i već do odmora gotovo vratio najveću prednost.

Nastavak nije ponudio priliku Trogirankama da dodatno zakuhaju i novi bodovi sletjeli su na konto Sinja. Mravak je postigla sedam golova, a Hrgović-Tomić i Arar po šest.

Raspored, 9. kolo:
Orkan – Sinj
Petason – Dugopolje
Trogir – Trilj

Tablica:

Tabl rz

ferata@ferata.hr
0997370409