Rukomet: Kamičak poražen od Metkovića

Autor/ica
Objavljeno: 24 veljače, 2014

kamičak

U derbiju kola rukometaši Kamička na svom parketu nisu uspjeli svladati vodeću momčad lige Metković za koju je nastupio i proslavljeni hrvatski reprezentativac Nikša Kaleb. 

Loš početak susreta već je zarana domaće otjerao u minus, no nakon što je trener Kamička povukao nekoliko taktičkih poteza, prije svih premjestivši Pletikosića s krila na srednjeg vanjskog, napad je profunkcionirao pa se razlika u rezultatu počela topiti.

Već do poluvremena Kamičak je smanjio na minus jedan (11:12), da bi u 34. došao do izjednačenja (13:13), a tri minute poslije golom Gašpara i do vodstva (16:15), koje pak nije dugo potrajalo.

Naime, od tog trenutka gosti su ubacili u brzinu više, brzo pobjegli na četiri gola prednosti, prvenstveno zahvaljujući manjku snage kod domaćih, ali i svom sjajnom vrataru koje potpuno zaključao svoja vrata. Susret je u konačnici završen rezultatom 21:18 u korist Metkovića.

Svakako treba naglasiti da je nova Uprava sinjskog kluba na lijep način prigodnim poklonima izrazila poštovanje i zahvalnost onoj bivšoj koju je predvodio predsjednik Dražen Šabić, zatim tajnik Zdenko Boškin te trener Ivo Vukasović.

Rezultat:
Kamičak – Metković 21:28 (11:12)

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh