banner stozer cz sinj

Rukometašice Sinja Podravki pokazale zube, ali na kraju ipak posustale

Autor/ica
Objavljeno: 11 veljače, 2020
RK Sinj

Rukometašice Sinja upisale su očekivan poraz od aktualnih prvakinja Podravka Vegete, ali su pritom odigrale odličnu utakmicu u kojoj su sve do sredine drugog dijela bile u potpunom priključku…

Podravka Vegeta – Sinj 40:31 (21:17)

Koprivnica – SDG Fran Galović
Suci: Goran Cupek i Robert Kožuhar

Podravka Vegeta: Turk (2), Beganović (1), Karlovčan (7), Popović, Milošević (2), Džono (4), Milosavljević (2), Risović (4 obrane), Mugoša (2), Franušić (1), Stanko (7), Ećimović (3 obrane) Gjorgijevska (7), Tsakalou (4), Benko (1).

Sinj: Marković, Bilandžić (1), Ljubičić (9), Bešljić, Masnić (4), Zorica, Mažurin (3), Plazibat (2), Vugdelija (9 obrana), Mravak, Boban, Lovrić (6), Paštar (6).

Sedmerci: Podravka Vegeta (2/2); Sinj (1/1)
Isključenja: Podravka Vegeta (2 minute); Sinj (2 minute)

Nakon početnog minimalnog vodstva za Sinj, Podravka je vrlo brzo preuzela inicijativu i od rezultata 2:2 lako došla do 8:3, međutim, sinjske su djevojke tada zaigrale odlučnije i polako počele smanjivati razliku.

Na krilima raspoloženih Ljubičić i Paštar Sinj je u 23. minuti stigao na svega minus dva (14:12), ali s druge strane briljirala je Slovenka Stanko te Grkinja Tsakalou koje su Podravki omogućile četiri gola viška na poluvremenu (21:17).

U 41. minuti Sinj je i dalje bio na svega dva gola zaostatka, bio je to rezultat daleko iznad očekivanog (26:24), ali kako je vrijeme odmicalo, širok i usto super kvalitetan roster domaćih iskoristio je energetski pad Sinja i sredinom drugog dijela prelomio susret.

Sinj je protiv Podravke zaigrao bez Hrgović-Tomić, Čović i Majić , dok je s druge strane trener Podravke Zlatko Saračević koristio svoje udarne snage, što je dovoljan kompliment našim curama i trenerima Mariji Hrgović-Tomić te Ivi Vukasoviću.

Uz već spomenute Ljubičić i Paštar, na listi strijelaca u redovima Sinja istaknula se i Lovrić. Na drugoj strani, pored gore spomenutih, u nastavku su bolje od ostalih bile Gjorgijevska i Karlovčan.

Već u subotu Sinj očekuje nova važna utakmica u kojoj je pobjeda imperativ, a domaćin će biti Dalmatinki iz Ploča.

Statistika susreta.

Tablica:

Tabl rž
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh