banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Rukometašice Sinja poražene od Podravka Vegete, oproštaj za Nikolinu Laco

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2019
Sinj Podravka Vegeta

Rukometašice Sinja očekivano su poražene od Podravka Vegete, ali utakmice protiv koprivničkog velikana ionako su prevelik zalogaj i za puno bolje ekipe od Sinja…

Sinj – Podravka Vegeta 20:37 (11:17)

Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo. Gledatelja: 350
Suci: Nives Jakus (Marina), Stefano Rajković (Split)

Sinj: Križanac, Bilandžić (2), Ljubičić (4), Masnić (7), Mažurin, Laco, Čović (4), Erceg, Vugdelija (1), Poljak, Mravak, Ćosić-Dragan, Boban, Lovrić (2), Paštar.

Podravka Vegeta: Zadravec (2), Turk, Karlovčan (2), Popović (2), Jandrašić, Milošević (3), Džono, Milosavljević (2), Risović, Mugoša (7), Franušić (1), Stanko (8), Ećimović, Gjorgijevska, Tsakalou (6), Debelić (4).

Sinjske rukometašice u prvom su kolu odradile ono što su željele, uzele su bodove protiv Osijeka, stoga ovaj poraz definitivno neće biti posebno bolan.

Iako je Podravka u samom početku imala rezultatsku inicijativu, Sinj se nije tek tako dao i sredinom poluvremena stigao je do rezultata 7:7.

Držale su se naše djevojke u priključku sve do završnice prvog dijela, ali tada Koprivničanke ubacuju u brzinu više i ostvaraju prednost od 17:11 na poluvremenu.

U nastavku ponovno gošće podižu tempo, zabijaju u serijama i na kraju slave uvjerljivu pobjedu od 37:20.

U domaćim redovima prednjačila je Masnić sa sedam golova, dok su po četiri postigle Ljubičić i Čović. Kod Podravke osam golova zabila je Stanko.

U sljedećem kolu, koje je na rasporedu za 15 dana, Sinj gostuje u Pločama kod Dalmatinke.

Prije početka utakmice sportska direktorica Marina Pavić uručila je cvijeće i prigodne poklone za Nikolinu Laco koja odlazi na fakultet u Zagreb i kojoj je ova utakmica bila oproštajna.

Marina Pavić i Nikolina Laco
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh