Banner CORE HIT RADIO

Sinj pobjedom protiv Zagreba osigurao finale prvenstva Hrvatske

Autor/ica
Objavljeno: 26 studenoga, 2022
Ragbi Sinj zagreb

Ragbijaši Sinja na najbolji mogući način su okončali prvi dio sezone, uvjerljivo svladavši Zagreb, čime su ostali kao jedina momčad u prvenstvu sa stopostotnim učinkom…

Sinj – Zagreb 33:12 (19:0)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Sudac: Mario Dragičević

Sinj: Žigo, Brčić (5), Jukić, M. Miloš, Tomić, Majić (10), T. Miloš, Brčić-Šušak (5), Gašpar, Pavlović (13), Šušnjara, Grčić, L. Prološčić, Lucić, Filipović-Grčić, Vučemilo, Mastelić, Efendić, Reincke, Radan, Šušnjara, Domazet, Šolto.

Zagreb: Buratović, Jasko, Belobrajdić, Duić, Vukovac (5), Šiklić, Ćerim, Rešković, Vialan, N. Vranešević (2), Pančić, Roguljić, Ban, Mrgić, Bišić (5), Mitar, Chauchat, De Resel, P. Vranešević.

Sinj je lovio pobjedu nad Zagrebom koja je značila sigurno finale prvenstva Hrvatske, a status favorita je i opravdao uvjerljivom pobjedom. Za potvrdu prve pozicije i domaćinstva finalnoj utakmici za naslov, prema trenutnom stanju, bit će potrebna još jedna pobjeda na proljeće.

Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno kome će pripasti bodovi. Pavlović je otvorio polaganjem i pretvaranjem, nakon čega su do skora došli Brčić Majić uz još jedno pretvaranje Pavlovića za sigurnih 19:0 poslije prvih 40 minuta igre.

Nastavak je Sinj rutinski odigrao, iako su gosti stigli upisati 12 poena koje su im donijeli Bišić i Vukovac polaganjem i N. Vranešević koji je jednom uspješno pretvorio.

Ipak, ni to im nije bilo dovoljno da unesu barem malo rezultatske neizvjesnosti, jer su s druge strane u rukama i nogama odgovore imali Brčić-Šušak i Majić te Pavlović s uspješnim pretvaranjima.

Sinju sada slijedi prvenstvena pauza koja će potrajati sve do ožujka.

Tablica:

Tabl ragbi

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh