Banner CORE HIT RADIO

Sinj: Počinje sezona kupanja na bazenu

Autor/ica
Objavljeno: 17 lipnja, 2022
bazen

Sutra počinje kupališna sezona na sinjskom Gradskom bazenu.

Voditelj sportskih objekata u tvrtki Kamičak, Stipe Blajić kazao je kako se bazen otvara sutra u 9 sati.

‘Očekujemo da će temperatura vode u bazenu sutra biti 24 stupnja, a to je već prihvatljivo za širi krug naših sugrađana. Planirali smo otvaranje zbog toga što nas je zahvatio jedan prodor hladnijeg zraka, bilo je bure, a kada puše bura voda se malo sporije zagrijava. Sada su pravi uvjeti za otvaranje’, kazao je Blajić.

Gradski bazen će raditi svakog dana od 9 do 21 sat, a kada budu noćne temperature zraka više, bit će organizirano i noćno kupanje nakon 21 sat. Cijene korištenja bazena ostaju na kao i prošlih godina – za prvi sat kupanja kupači će plaćati 10 kuna, a svaki sljedeći 5 kuna, s tim da će kupači od 9 do 12 sati, dakle tri sata kupanja, plaćati 10 kuna. Cijena mjesečne ulaznice za svakodnevne korisnike je 200 kuna.

Blajić je najavio da će i ove sezone na bazenu biti organizirane obuka neplivača i škola plivanja, a bit će otvoren i caffe bar. Osim toga svi korisnici će i ove godine bez naknade moći koristiti ležaljke i suncobrane.

Sinjski Gradski bazen već godinama nije samo omiljeno okupljalište Sinjana, već i njihovih gostiju i turista, ali i građana sa šireg područja.

‘Nama svake godine dolaze i gosti koje ne očekujemo. Prošle godine su gosti iz Slovačke parkirali kamper na parkiralištu i tjedan dana se kupali na bazenu. Imamo i goste iz Splita, kojima se sviđa ugođaj na našem bazenu, kvaliteta vode i slično. Dolazi dosta stranaca, Njemaca, Engleza, Meskikanaca je bilo i slično. Od usta do usta širi se dobar glas o nama, tako da nam dolaze ljudi širokog spektra, a mi smo zbog toga sretni i zadovoljni’, kazao je Blajić.

bazen

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh