Sinjani sigurni u pobjedu Vatrenih

Autor/ica
Objavljeno: 10 listopada, 2019
foto navijaci sinj pijaca

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom večeras je iznimno važna kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo 2020.

Osim što je u igri odlazak na europsku nogometnu smotru, večerašnja utakmica protiv Mađarske je u znaku povratka reprezentacije na Poljud nakon 4 godine. Naime, poslijednji susret Vatreni su u Splitu odigrali u lipnju 2015. protiv Italije pred praznim tribinama, a ta utakmica poznata je i po slučaju svastika.

Interes navijača za ogled viceprvaka svijeta protiv Mađara je uistinu velik. To najbolje pokazuje činjenica kako su ulaznice za ovaj nogometni ogled gotovo rasprodana u samo dva dana. Među onih 34 tisuće sretnika koji će bodriti Dalićeve izabranike na Poljudskoj ljepotici veliki je broj onih koji će iz Cetinskog kraja s navijačkim rekvizitima i nacionalnim obilježjima krenuti put Splita. Ostali će sve ono što će se događati od 21 sat na Poljudu moći pratiti putem malih ekrana.

VATRENI HNS

Hrvatska u ju ovaj jesenski finiš kvalifikacija kreće s prve pozicije na ljestvici. Vatreni imaju 10 bodova, jedan više od Slovačke i Mađarske te četiri više od Walesa, dok je Azerbajdžan na začelju s jednim bodom i to osvojenim upravo protiv Hrvatske.

Večeras u našoj skupini igraju Slovačka-Wales, a u nedjelju, 13. listopada Hrvatska gostuje kod Welsa.

Što od večerašnje utakmice očekuju Sinjani poslušajte u anketi koju koju smo napravili na ulicama Sinja:

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh