MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Sinjani ulaze u Novu godinu s vatrometom, Općom opasnosti i Buđenjem

Autor/ica
Objavljeno: 30 prosinca, 2023
o

Najluđu noć u godini Sinjani će provesti na otvorenom na Trgu dr. Frane Tuđmana uz zvuke energičnih Slavonaca ‘Opće opasnosti’ i grupe ‘Buđenje’ te najatraktivnijeg vatrometa, do sada, u Sinju.

Doček u Sinju počinje već u 10 sati kada je organizira dječji doček Nove godine, koji će se također održati na Trgu dr. Franje Tuđmana od 10,30 do 12,30 sati.

I ove godine za najmlađe udruga Sinjski ferali pripremila je kako kažu ‘veseo i šaren’ program u kojem će se pojaviti brojni likovi iz bajki, Sinjske mažoretkinje i članovi brojnih udruga s područja Sinja.

Atmosferu će na početku večeri ugrijati Darko Bakić i njegov bend ‘Buđenje’ sa svojim uspješnicama Sad bi riči bira, Nisi loša, Da ljubav ova ne prestane, Oprostija bi sve i mnoge druge.

‘Opća opasnost i Žiža pripremili su iznimno bogat program s hitovima poput Njene sjene Srce zna i Mjesečar, a neizostavna balada Jednom kad noć otopit će i najhladnija srca u Silvestarskoj noći u Sinju.

Na adventskim kućicama posluživat će se tradicionalna sinjska jela, kuhano vino, uštipci, fritule i druge delicije po izboru sinjskih ugostitelja.

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj poziva sve na najbolju feštu u gradu pod Kamičkom i svima koji dođu u Sinj obećava vrhunski provod ‘začinjen’ vatrometom za pamćenje.

ferata@ferata.hr
0997370409