miro bulj
hdz banner
sdp

Sinjanka Iva napustila The Voice

Autor/ica
Objavljeno: 5 travnja, 2015
Bez naslova

Nakon što je odlučio da će show The Voice – Najljepši glas Hrvatske napustiti Sinjanka Iva Ajduković, Tony Cetinski naglasio je kako ne brine za njenu karijeru, ali priliku za nastavak natjecanja ipak je dao Alenu Bičeviću.

U večerašnjem izdanju popularnog tv showa The voice, snage je odmjerilo 16 kandidata koji su milijunskoj publici ispred tv ekrana ponovno iskazali svoj iznimni talent.

Pjesmu ‘Dođi’ legendarne zagrebačke grupe Parni valjak, Iva je iznijela s puno emocija i snage, što su prepoznali i mentori i publika u studiju, pa je njen nastup nagrađen velikim pljeskom.

Nažalost, gledatelji su svojim pozivima i porukama podržali Juru Brkljaču i Saru Barbarić, a teška odluka o trećem kandidatu koji nastavlja natjecanje pala je na leđa mentora Tonyja Cetinskog. Donoseći odluku, Tony Cetinski naglasio je kako vjeruje da Ivu čeka njeno mjesto na estradnom nebu i priliku pružio manje iskusnom Alenu Bičeviću.

Tako je Iva Ajduković napustila natjecanje, ali vjerujemo da će joj ovo iskustvo biti veliki vjetar u leđa u nastavku glazbene karijere. Da je ispadanje iz showa neće pokolebati, Iva je potvrdila i obraćanjem svojim prijateljima putem facebook profila:

‘Hvalaaa svima na porukama,pozivima… Ponosna sam na sebe, svoj tim, ovo je tek početak, nikako kraj, nisam u badu jer nemam razloga, a i kakva bi ja Sinjanka bila da me ovo pogodi, ljubi Vas vaša Iva! Stay cool, piece for everyone! Navijajte i dalje za ‪#‎timtony‬

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh