TOMMY mel

Sinjske mažoretkinje ponovno državne prvakinje!

Autor/ica
Objavljeno: 22 travnja, 2024
IMG WA

Sinjske mažoretkinje proteklog su vikenda sudjelovale  na 27. DP u mažoret plesu koje se održalo u Krapini od 19. do 21. travnja 2024. godine, na kojem su osvojile 13 medalja, od toga 7 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane.

Na prvenstvu je  sudjelovalo oko 800 mažoretkinje iz 17 hrvatskih gradova i općina, među kojima 103 Sinjske mažoretkinje, od najmlađih mini mažoretkinja do najstarijih seniorki, pod vodstvom trenerica Vesne Samardžić i Tee Pavić te uz pratnju mnogobrojnih roditelja.

Sinjske mažoretkinje  ponovno su postale državne prvakinje i to u sedam različitih kategorija, viceprvakinje Hrvatke su u četiri kategorije, a brončane u tri.

‘Ovim putem svim našim mažoretkinjama i trenericama čestitamo na ostvarenim rezultatima, a isto tako od srca se zahvaljujemo svim roditeljima u pratnji na podršci i pomoći oko pripremanja naših cura za nastup, kao i svim našim roditeljima koji su nas bodrili od kuće. Zahvaljujemo se i gradu Sinju i Općini Hrvace na financijskoj podršci u realizaciji ovog velikog projekta, kao i svim roditelja na njihovim donacijama. Ovim putem čestitamo i svim ostalim timovima na postignutim rezultatima, kao i Hrvatskom savezu mažoretkinja, Krapinskim mažoretkinjama i gradu Krapini na izvrsnoj organizaciji ovog državnog prvenstva’, kazala je Vesna Samardžić.

Natjecanje je bilo posebno i po tome što je priznati hrvatskih fotograf gospodin Šime Strikoman snimio milenijsku fotografiju svih sudionika.

ferata@ferata.hr
0997370409