Ski klub Sinj održao redovnu Skupštinu kluba

Autor/ica
Objavljeno: 30 prosinca, 2017
skijanje

U četvrtak, 28. 12. 2017. godine, u Gradskoj vijećnici održana je redovna skupština Skijaškog kluba Sinj.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik kluba Ante Barać, a nakon uvodnih riječi i čestitke za blagdane predstavljeno je financijsko izvješće o dosadašnjem radu za prošlu godinu i planovi za tekuću skijašku sezonu.

Nastavljena je suradnja sa skijalištem Adria ski na Kupresu u BIH, na kojem članovi imaju popust na dnevnu skijašku kartu 20% od redovne cijene. Također se pričalo o organiziranom odlasku na skijalište Raduša u susjednoj BIH, naravno odlazak bi ovisio o količini snijega i povoljnim vremenskim uvjetima za skijanje.

Predloženo je zatvaranje skijaške sezone na Skijalištu Krvavec ili Jahorina ovisno o vremenskim prilikama.

Također predsjednik je predložio da se u centru grada Sinja organizira Ski Alka, gdje bi se uz druženje klub predstavio sugrađanima, ideja je pozdravljena od strane prisutnih članova.

Nakon završenog službenog djela druženje se nastavilo uz domjenak na kojem su se članovima kluba podijelili prigodni darovi uz želju za uspješnu i dugu skijašku sezonu.

I na kraju obavještavamo sugrađane da vršimo upis novih članova, svi zainteresirani mogu se informirati na broj +385989397768 ili na facebook stranici kluba.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh