BANNER FERATA

Skupština Junaka: Dosadašnji predsjednik i Uprava razriješeni, novih imena za sada nema!

Autor/ica
Objavljeno: 12 srpnja, 2019

Večeras je u prostorijama Gradskog stadiona održana Izvanredna Skupština Junaka koja nije rezultirala izborom novog vodstva…

Predsjednik Dujo Maleš je prema Dnevnom redu podnio Izvješće o radu koje je jednoglasno prihvaćeno. Iako je u dva navrata postavljeno pitanje o konkretnim razlozima nedobivanja drugoligaške licence, detaljnog odgovora ipak nije bilo, izuzev ponavljanja već ranije stavke – financijski razlozi.

Predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Širinić također je podnio izvješće o radu tijela na čijem je bio čelu, što je jednoglasno prihvaćeno od strane 18 prisutnih skupštinara (18/31). Na jednak način su razriješeni dužnosti dosadašnji predsjednik i Uprava.

Ono najbitnije, novi čelni čovjek nije izabran, ali prema nekim navodima, početkom sljedećeg tjedna i taj bi problem mogao biti riješen. Za sada je sve ostalo obavijeno velom tajne, odnosno bez spominjana konkretnog imena.

Nova Skupština zakazana je za sedam dana, dakle 20. srpnja u 20 sati, iako postoji mogućnost i ranijeg sazivanja ako se iskristalizira ime osobe spremne za preuzimanje kormila kluba, a kako smo naveli to je izvjesno.

Kroz cijelu raspravu saznali smo i kako je klub već napustilo šest igrača, redom: Petar Bašić-Šiško, Petar Botica, Šime Puljić, Mateo Barać, Petar Bitunjac i Leo Andrić, ali i kako bi ta brojka mogla i rasti.

Konačan zaključak, što je jednoglasno prihvaćeno, bio je da se podrži aktualnog trenera Stipu Grčića da povede momčad u pripreme koje su planirane za 22. srpnja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh