extrametal

Slab odaziv sinjske mladeži na projekt udruge KLUB

Autor/ica
Objavljeno: 28 travnja, 2014

koncert_sinj1

Kaštelanska udruga mladih KLUB, u suradnji s neformalnom grupom mladih CAFFE iz Ljubljane, osmislila je projekt MUD koji se održava u mnogim mjestima Dalmacije i Slovenije. Ovoga vikenda Kaštelani su projekt prezentirali mladima u Sinju. 

Projekt MUD sadrži dvije glavne teme u svojem fokusu, a to su izbori za EU parlament i nezaposlenost mladih. Također u sklopu projekta, kao uvod u razne radionice, održavaju se koncerti.

Voditelj projekta, predsjednik  kaštelanske udruge KLUB, Bruno Petrušić nijebio zadovoljan sinjskom prezentacijom.

‘Nismo zadovoljni odazivom mladih Sinja ovim našim aktivnostima. Na koncertu splitskog benda Kundyak Mezhie bilo je 50-ak zainteresiranih, dok je posjećenost na radionicama bila znatno manja. Očito sve ovo govori o zainteresiranosti mladih za bitne životne teme. Možda smo se i mi kao organizatori slabije uključili u promidžbu ovog projekta, ali i dalje ćemo  raditi na ovom projektu, a određenih aktivnosti bit će ponovno i u Sinju. Nadamo se kako će tada interes biti puno veći’, kazao je predsjednik kaštelanske Udruge KLUB Bruno Petrušić  zahvalivši Gradu Sinju koji je za potrebe ovog projekta organizatore pomogao u tehničkom smislu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh