Snježanka Jadrijević u emisiji Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’

Autor/ica
Objavljeno: 5 prosinca, 2014

snjezanka_jadrijevic

U emisiji Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’ danas je, povodom Međunarodnog dana volontera, gostovala Snježanka Jadrijević, predsjednica Udruge za civilno društvo i kvalitetu življenja Srma Sinj.

Govoreći o radu Udruge Snježanka Jadrijević je podsjetila kako je Udruga Srma osnovana 2005. godine, a već prve godine svoga rada obilježila je Međunarodni dan volontiranja. Udruga danas broji 30 članova volontera i još 20 vanjskih volontera.

Jadrijević je istaknula kako Udruga Srma radi na promociji volontiranja među građanima svih životnih dobi, ne samo na području grada Sinja, već i u ostalim gradoivima i općinama Cetinske krajine. Ukazala je na činjenicu kako je razvojem civilizacije uobičajeno međusobno pomaganje u nekim sredinama gotovo izumrlo. Smatra kako je upravo zbog toga potrebno raditi na poticanju dobrih navika da ljudi primijete kako je nekome u njihovoj blizini potrebna pomoć.

Snježanka Jadrijević je istaknula kako je, baveći se poslovima turističkog vodiča, novinara, rada na obnovi i povratku izbjeglica u BiH, kao i drugim aktivnostima, imala priliku upoznati mnoge ljude i sredine, te je ocijenila kako su svi poslovi kojima se bavila jako dragocjeno životno iskustvo.

Između ostaloga, Snježanka Jadrijević najavila je skoro izavanje samostalne zbirke pjesama.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh