Spin cup ‘Cetina’

Autor/ica
Objavljeno: 1 ožujka, 2014
spin_cup_cetina

Izvor: ŠRD ‘Cetina’ Sinj

Športsko ribolovno društvo Cetina – Sinj sutra, 2. ožujka 2014.  priređuje Spin kup natjecanje u lovu pastrve umjetnim mamcima.

Najvećem državnom  športskom  natjecanju  ribiča,  koje će se održati u Trilju, odazvalo se oko sedamdeset ribiča. Mnogi su vrsni majstori koji dolaze izvan naših granica, a prijavljena je i cijela ‘spin reprezentacija Hrvatske lige’. Prijave su stigle i od stranih turista koji borave u našoj državi, tako da je za očekivati iznimno kvalitetno natjecanje ‘spinaša’.

Za one koji manje poznaju ovu vrstu ribolova važno je napomenuti da se lovi po pravilima Hrvatskog športko ribolovnog saveza, leptirastim varalicama i voblerima bez kontra kuke, uz obvezu prihvatanja i vraćanja ribe neozlijeđene u vodu.

‘Ulovi i pusti’ dio je ribičke športske etike koja će zavladati vrlo brzo na našim vodama. Pravo natjecanja imaju samo osobe starije od 18 godina kako bi natjecanje imalo odlike vrhunskog natjecanja.

Domaćini, članovi ŠRD Cetina Sinj imat će potporu Grada Trilja i mnogobrojnih ribiča iz ovog kraja, kroz licencirane sudce, ribočuvare  i animatore natjecanja.

Završni dio svečanosti uz bogat kulturni program upriličit će se dodjelom nagrada i priznanja u gradskom parku u Trilju, pod velikom šatorom jednog od sponzora natjecanja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh