BANNER FERATA

Sutra počinje 6. po redu Gljevstock

Autor/ica
Objavljeno: 5 lipnja, 2015

 

GljevstokFestNajava662015

Tekst i foto: Jelena Pavlinušić

Sutra će se pored Gljeva, na lokalitetu Kravarevac s početkom u 17 sati, održati 6. po redu Gljevstock, festival posvećen mladim sinjskim bendovima i druženju u prirodi.

U početku je festival bio zamišljen kao proslava praznika rada, no zbog vremenskih neprilika sljedećih godina održavao se krajem svibnja ili početkom lipnja. Organizaciju festivala vodi udruga mladih Sinjska umjetnička komuna koja je i ove godine odlučila priliku pružiti sinjskim bendovima iako su se možda očekivala neka ‘zvučnija’ imena hrvatske glazbene scene.

S.U.K je ipak odlučio zadržati lokalni karakter festivala i dati priliku sinjskim bendovima. Tako će se među izvođačima naći Jagoda Grubišić Čabo, UGOČ, Bekdors, Radagast, Underdog, Bluz, Salauk, Nosači zvuka, Darkvud i M.O.R.T, te gosti iz Malog Lošinja, bend Svinjsko korito.

Inače, festival je prezentacijskog, a ne natjecateljskog karaktera, ulaz je besplatan, a svi gosti mogu besplatno kampirati i roštiljati u obližnjoj šumici.

Glazbeni program počinje u 17 sati i traje do sljedećeg jutra, a osim glazbenog dijela održat će se i radionica izrade ‘Dreamcatchera’ u popodnevnim satima, a ovim putem SUK poziva sve zainteresirane da se prijave putem e-maila suksinj@gmail.com ili na broj 091 760 11 92.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh