semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Sutra počinje Caritasov Božićni sajam

Autor/ica
Objavljeno: 5 prosinca, 2014

caritas05

I ove godine Caritas Gospe Sinjske organizira 9. po redu božićni sajam za potrebe korisnika Caritasa. Sajam će se održavati na Trgu kralja Tomislava sutra, u nedjelju te 13. i 14. prosinca od 9 do 12 sati. 

U organizaciju sajma uključene su sve zajednice i udruge koje djeluju pri Svetištu i Župi Gospe Sinjske, a poseban doprinos sajmu daje najmlađa zajednica – Frama Gospe Sinjske.

‘Bit će organizirana prodaja kolača, a u suradnji s našim nadbiskupijskim Caritasom namjeravamo prodavati jabuke i ostalo voće. Sav prikupljeni novac bit će namijenjen za božićne pakete najugroženijima u našem gradu. 90 obitelji u gradu korisnici su usluga našeg Caritasa, to je preko 250 članova. Caritas ne dijeli ljude na vjernike i nevjernike nego ima poslanje svjedočiti i širiti kršćansku ljubav svim ljudima u potrebi. Vidimo kakva je situacija u našem gradu, da doista ima puno sugrađana koji su u potrebi’, naglasio je fra Antonio Mravak, duhovni asistent Frame.

Dodajmo kako je Frama uz pomoć svojih sponzora organizirala božićnu lutriju. Prodaja kupona počela je 30. studenog, a trajat će do 19. prosinca te će se sav prihod od prodaje kupona namijeniti za potrebe Caritasa.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh