Marino Trans

Trener i igrači NK Trilj 2001. dali podršku Upravnom odboru

Autor/ica
Objavljeno: 9 rujna, 2019
sc luke trilj

Trener i igrači NK Trilj 2001. uputili su dopis kojim žele izraziti potporu i stati iza svega što je Upravni odbor Kluba iznio u pismu koje je upućeno Gradu Trilju i gradonačelniku Ivanu Šipiću.

Između ostalog gradonačelnika Šipića podsjećaju na obećanje koje im je dao prije 4 godine, kada je obećao da će riješiti pitanje infrastrukture na ŠRC Luke, naglašavajući kako se od tada napravilo jedno veliko ništa. Dodaju kako ulažu velike napore da Klub bude stabilan, da maknu djecu s ulice i da naprave nešto gdje se mladi mogu doći opustiti i napraviti rekreacijski trening te se pitaju na koji način im se to vraća.

Pitaju se i je li normalno da igrači sami održavaju teren, obilježavaju teren prije utakmice, čiste svlačionice, nose dresove kući na pranje jer nemaju gdje, skupljaju smeće oko terena, popravljaju put do terena da ne hodaju po rupama i lokvama, dok drugi klubovi u gradu koji koriste isti teren s podsmijehom promatraju sve što rade.

Nadalje, ističu kako je ekipa NK Trilja sastavljena od domaćih momaka koji nastupaju bez ikakvih naknada, dok ostali klubovi plaćaju igrače i imaju tri puta veći proračun od njih unatrag pet godina.

‘Dok smo mi između sebe skupljali novac da možemo otići na večeru, drugi klubovi su uredno vodili svoje igrače na večere po triljskim restoranima. Je li sramota da nismo mogli otići na gostovanje u Hvar (sezona 2016/2017) jer nismo imali dovoljno novca za trajekt i vožnja u privatnim autima na gostovanja jer nemamo za autobus’, ističu trener i igrači NK Trilj 2001.

Na kraju svog dopisa poručuju da unatoč svemu što se događa zadnjih dana i onog što se događalo oko Kluba neće odustati te će se nastaviti ‘boriti’ da Klub održe stabilnim i takvoga predaju budućim naraštajima.

Dopis trenera i igrača NK Trilj 2001. u cijelosti pročitajte OVDJE.

Facebook
Na vrh